Na co si dát pozor u hypotéky bez registru?

Ať už z jakéhokoliv důvodu potřebujete získat finanční prostředky, je nutné přistupovat k volbě s rozvahou a dostatečným uvážením.

V dnešní době se lze dostat do finanční tísně, stejně tak jsou okolnosti, které lze řešit jen za pomoci vhodného úvěru. Pozitivní je, že dnes je mnohem snadnější získat potřebnou finanční hotovost. Je to i díky novým poskytovatelům vstupujícím na trh, což vede k vyšší konkurenci apod. Zároveň se tímto otevírá šance pro i ty osoby, které nedisponují vyšší bonitou, mají záznam v registru apod.

rekontrukce

Stejně tak je ale zapotřebí přistupovat opatrně s výběrem finanční instituce. Jen při dodržení jistých zásad lze získat efektivní pomoc v podobě úvěru. V opačném případě můžete prodělat či podlehnout lákavé nabídce, která se vám ve finále velmi prodraží.

Mějte na paměti, že…

Datum fixace je zapotřebí si dobře zapamatovat. Nemusí být totiž shodné se dnem podpisu smlouvy. Některé finanční instituce ho ve smlouvě neuvádí přímo, ale je zapotřebí si ho dopočítat. Pozor na skryté poplatky. Vše si předem ověřte a prostudujte. Pozor na úrokovou sazbu. Neznamená, že nabídka s nejnižší úrokovou sazbou je nejvýhodnější. Velký omyl. Úroková sazba pouze ovlivňuje částku, kterou hypotéku přeplatíte.

Zárukou jistoty jsou transparentní podmínky a seriózní poskytovatel

V tomto případě při volbě hypotéky bez registru se můžete spolehnout na produkt, který vám umožní získat nejen potřebné peníze, ale poskytne i jisté výhody. U hypotéky bez registru lze zařídit splácení dle vašich možností. Splácení si lze rozložit až na dobu čtyřiceti let. Prioritou je, že peníze můžete použít na cokoliv. Nikde a nikomu neuvádíte účel, nedokládáte prokazatelný výdaj apod. Reálné je předčasné splacení bez poplatku.

pokladnička

Garance férového jednání a možnost vytvořit hypotéku vám na míru dle vašich možností a požadavků. Vše je bez nadměrné administrativní zátěže. Postačí vyplnění online formuláře z pohodlí domova. Problémem není záznam v bankovním či nebankovním registru.

Podobné příspěvky