Svatební den – pár moderních tipu, aby se nikdo nenudil!

Veselka patří mezi významnou událost v životě. Pár, který není skromný, může obstarat neopakovatelný zážitek nejen pro sebe, ale i okruh svých přátel a rodiny. Doba se mění a sní i způsob organizace, jakmile se vytratíte na novomanželské focení, překvapte a zabavte přítomné svatebčany. Zaplníte tím dlouhou mezeru čekání.  novomanželský tanec.jpg
Svatební noviny patří k oblíbeným způsobům, jsou originální, a kromě informací o vás, mohou obsahovat vše o vaší svatbě, fotky, menu a mnoho dalšího. Potřeba je nechat si je vytvořit, pokud ovšem umíte pracovat v textovém editoru, pak je to zcela ve vašich rukou. Navíc noviny poslouží, jako báječný dárek od vás. 
Svatební strom se nechává předem namalovat, velikost se volí podle počtu lidí na hostině. K obrazu umístíme barvu nebo inkoust na otisk prstů, který každý jednotlivě umístí k prázdným větvičkám stromu a podepíše se. Hotový výtvor si můžete nechat na památku zarámovat a pověsit doma.  
Kočár s koňmi jakoz pohádky. Krásné překvapení pro hosty, kteří se určitě rádi nechají svést po okolí, kde se koná vaše hostina. Romantický klapot podkov a příjemný zážitek, vykouzlí úsměv na tváři. svatební noviny.jpg
Výstava fotografií novomanželů nebo rodinných příslušníků. Fotky s důležitými mezníky v živote ženicha a nevěsty nenechají nikoho chladným. Přidat můžete pro pobavení i rodiče a jejich svatební den.  
Foto koutek s polaroidem. Funguje na principu plátna, ke kterému se může přidat krabice s velkým množstvím foto rekvizit. Zábavné jsou tváře známých umělců a zpěváku nebo různých cedulek s nápisem k tématu svatby. Následně už jen stačí, aby vás někdo vyfotil na polaroid, ten vyjede fotku, která se během pár vteřin zviditelní. Hosté si ji mohou nechat, nebo také můžete mít připravené album, kde se fotka přilepí a lidé co na ní jsou vám napíši vzkaz. Moderní fotograf už umožňuje vypůjčení všeho potřebného.
Další moderní tipy na závěr. Nechte si pozvat saxofonistuna večerní tanec, hudba s tímto doprovodem, roztančí každého. Jak vytáhnou z hostu pár mincí navíc? Vytvořte svatební tombolus méně cennými výherními lístky pro pobavení např. Výlet do Tater (oplatka od Tatranek) apod. Svatební vzkazyod svatebčanů do truhly, které si otevřete, třeba na každé výročí vaší svatby. 

Podobné příspěvky